Hodgson ble bedt om å reflektere over sin periode i SW6 – en magi som førte Fulham fra nesten sikker nedrykk til å møte Atlético Madrid i Billige Sevilla Drakt Europa League-finalen.
Crystal Palace-sjef Roy Hodgson ser frem til å møte den tidligere klubben Fulham i helgen. Klubbene planlegger foreløpig å gjenoppta et eller annet tidspunkt i midten av juni, og Arsenal har blitt det første Premier League-laget som går tilbake til trening i London Colney-anlegget.
Hodgson, 72, har fortalt venner at han er bekymret for at de ikke får delta på Palace sine kamper eller til og med delta på deres treningsøkter. De over 70 år har blitt ansett som ‘høy risiko’ Billige Frankrike Drakt av regjeringen og vil trolig fortsatt være gjenstand for strenge retningslinjer for låsing når ting begynner å bli normal. .
The Sun sier Hodgson har fortalt venner at han er bekymret for at han ikke vil kunne ta kontroll over Eagles når fotballen gjenopptas på grunn av regjeringens retningslinjer for koronavirus.
Crystal Palace-sjef Roy Hodgson er bekymret for at han vil bli blokkert fra å utføre sitt arbeid når treningen gjenopptas. Han sa: ‘Det er hyggelig å være i midtområdet i stedet for det nederste området, det sier seg selv. Det er fortsatt mye fotball som skal spilles. .
Palace sitter på 12. plass, ni poeng unna Watford som har sluppet unna den fryktede nederste tre på målforskjell alene. Men Hodgson er altfor klar over at et resultatløp kan ha Billige Bayern Munchen Drakt stor innvirkning på et ekstremt overbelastet Premier League-bord..

AdaAngas Billiga Juventus tröja HollisNay

NamMeisel Fodboldtrøjer ChanceRys

PFGKatrin Barcelona Drakt Henrietta