Han erklærte: ‘Etter avreise fortsatte jeg å følge Lens. Jeg har alltid holdt kontakten med vennene Billige Atletico Madrid Drakt Langermet mine jeg har kjent her, spillere og ansatte. Det var her det hele startet. Jeg har alltid ønsket å spille med det første Lensoise-laget. Det var barndomsdrømmen min. ‘
Og Kakuta har oppfordret Tottenham-backen Serge Aurier og Valencia-midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia til å følge ham tilbake til deres formative klubb. . Han uttalte også: Billige Portugal Drakt Dame ‘Aurier, Kondogbia, dette er venner jeg snakker med innimellom med. Nå er jeg den som venter på at de kommer tilbake. Reaksjonen deres når jeg kommer tilbake viser at klubben ligger deres hjerte nær. ‘
Med kontrakten som skal utløpe i slutten av neste måned, har Vertonghen vist Bosman-interesse fra hele Europa. AS sier Real Betis er i avanserte samtaler med Vertonghen om en toårskontrakt til en verdi av € 6 millioner.
Faktisk er det forslag som den belgiske internasjonale har tatt imot tilbudet og vil sette papir på avtalen. . Avtalen vil gjøre Vertonghen til den nest best betalte spilleren på Betis bak Nabil Fekir.
Boufal, som nå er inne i det siste året av sin Saints-avtale, stiller henvendelser fra Billige Nederland Drakt Frankrike og Spania. Ledende løpet for Boufal er Real Betis, der tidligere Manchester City-manager Manuel Pellegrini nettopp har tatt ansvaret. Et overgang til Betis vil bety en retur til LaLiga for Boufal etter at han tilbrakte forrige sesong på utlån i Celta Vigo..

DanielaWi Billiga Bayern Munchen tröja FerminVen

Kristophe writing journal notebooks AidenHend

BlakepaH fotbollströjor YukikoBen