Han har endda fået sit første opkald til England-holdet denne periode. Men han er også en del af Billige Barcelona Trøjer et forsvar, der har indkasseret 56 mål i 28 kampe, og Laursen er ikke imponeret.
Aston Villa-midtbanespiller Anwar El Ghazi står ved sit råd til den nye Chelsea-signering af Hakim Ziyech. I en afskedsvideo for Ajax-midtbanespilleren opfordrede El Ghazi Ziyech til at ‘ramme gymnastiksalen’ som forberedelse til Premier League – et råd, som siden er blevet kritiseret Nyeste Colombia Landsholdstrøje i Holland.
Men El Ghazi sagde til Bureau Sport: “Ziyech har sine kvaliteter, han kan ikke lide hans fysiske tilstand. . Aston Villa-midtbanespiller John McGinn siger, at denne sæson har været den hårdeste tid i hans karriere.
Den skotske international har ikke spillet i næsten seks måneder, siden han brækkede anklen i det nederlandske nederlag mod Southampton i december. Hans skade mod de hellige kom efter en fortryllelse af det, han stemplede som ‘dårlige forestillinger’.
Birmingham Mail siger, at McGinn ikke er næsten færdig med sin 19/20 sæson, men han er blevet mærket som en ‘årets spiller’. Villa-midtbanen er blevet udnævnt Billige Manchester United Trøjer til den skotske fodboldforfatteres internationale spiller af året efter en utrolig sæson med det skotske internationale hold. .
Midtbanespilleren raser nu efter at have skadet anklen i december. Villa ‘s 17. juni kamp mod Sheffield United bliver McGinns første konkurrencekamp siden lige før jul..

EarleneCl Billiga Fotbollströjor ThedaWing

JeffryBac Billige Fodboldtrøjer Butikker TangelaNi

Mellissat Fotballdrakter online Claribelx