Den 21-årige tyske midtbanespiller deltog i et træk på 72 millioner pund fra Bayer Leverkusen i løbet af sommeroverførselsvinduet – i fodsporene på Lazio Fodboldtrøje Til Børn hans landsmand Werner.
Han sagde: ‘Der er ingen undskyldninger. Han har taget et dårligt strejf, og det er her hans problemer begynder. Han sagde: “Han ved præcis, hvad han laver. Han holdt benet lige, så han ikke får smerter. .
Hasselbaink hævder, at Lundstram vidste ‘nøjagtigt, hvad han gjorde’ med sin udfordring mod Joel Veltman. Den tidligere Chelsea-stjerne Jimmy Barcelona Fodboldtrøje Floyd Hasselbaink smækkede Sheffield United-midtbanespilleren John Lundstram over sit røde kort i uafgjort med Brighton.
Hasenhuttl sagde: “Janniks skade, det var en gammel skade fra et internationalt spil, hvor han overstrakte sit ben, og knæet måske begyndte at skabe problemer.
Vestergaard forventes at være fraværende for Saints ‘hjemmekamp mod West Ham tirsdag. . Den danske forsvarer, der havde været i stjernernes form for Saints denne sæson, kunne gå glip af op til fire uger eller mere med en nagende knæskade, som holdt ham ude mod Fulham på Boxing Day.
Southampton-chef Ralph Hasenhuttl indrømmer, at de ikke kunne risikere at skubbe Jannick Vestergaard længere. Winks fortalte BBC Radio 5 Live: “Vi har en Zoom-session hver morgen, vi logger ind alle sammen, og sportsforskerne og trænerne er på træningspladsen på den store skærm og de viser os bare de øvelser, vi skal gøre, og vi kopierer det i vores fitnesscentre eller i Billige Lazio Trøje vores stuer eller i vores haver..

EttaTorre neue fußball-trikots PamVanzet

AdaRymill voetbalshirts MelinaBan

MalcolmCl Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo IanHardee