Medan resultatet var en besvikelse för England, var Coady stolt över sin utställning och det faktum att han fick sin första mössa. Coady sa till Sky Sports: ‘Otroligt, det är en dröm som går i uppfyllelse. Jag sa hur mycket det Camisetas España betyder för mig. Det finns några spelare i världsklass i detta lag, låt inte någon annan berätta för dig annorlunda.
Medan resultatet var en besvikelse för England, var Coady stolt över sin utställning och det faktum att han fick sin första mössa. Han förklarade: ‘Det ger Nueva Camiseta Atalanta mig gåshud. Att spela för den här fotbollsklubben är det en enorm ära, och det har varit i fem år. . För att göra det som vi gör det, för att göra det som vi gjorde på torsdag, är jag mycket stolt över att göra det för den här klubben.
Wolves kapten Conor Coady är full av stolthet inför deras Europa League kvartsfinal mot Sevilla. Men de kommer fortfarande att spela i Europa League nästa säsong, om Chelsea vinner FA-cupen mot Arsenal på söndagen.
Nunos sida hade inte en chans att säkra en topp-sex-finish, förlorar mot de blåa och hoppades av Tottenham. Wolves-kapten Conor Coady vägrar att känna sig nedslagen över Premier League-säsongen på grund av deras sista dagens nederlag mot Chelsea.
Och Nuno sa om prestationen till reportrar: ‘Det säger mycket. . Vi vet att Joao är en toppproffs. Moutinho har fler framträdanden än någon Premier League-spelare den här terminen – 55 i alla tävlingar för klubb och land.
Den centrala mittfältaren är en nyckelfigur för Premier League-laget eftersom de strävar efter att hamna i topp fyra den här säsongen. Nueva Camiseta Porto Försvararen Romain Saiss är också självisolerande efter att ha fått ett positivt resultat de senaste två veckorna..

HowardNic Koszulka Barcelony ClaraalSf

MarkHayte fotbollströjor barn HildredBo

SGBZacixd jalkapallopaidat HelenaGri