Winks kertoi BBC Radio 5 Live -palvelulle: ‘Meillä Uruguay Paita Omalla Nimellä on zoom-istunto joka aamu, me kaikki kirjaudumme sisään ja urheilutieteilijät ja valmentajat ovat harjoitusalueella suurella näytöllä ja he vain näyttävät meille harjoitukset, jotka meidän on tehtävä, ja kopioimme se kuntosaleillamme, olohuoneissamme tai puutarhassamme.
Southamptonin pomo Ralph Hasenhuttl myöntää, että he eivät voi vaarantaa Jannick Vestergaardia enää. Tanskalainen puolustaja, joka oli ollut pyhien tähtien muodossa tällä kaudella, voi jättää jopa neljä viikkoa tai pidempään kärsivällä polvivammalla, joka piti hänet poissa Fulhamia vastaan ​​nyrkkeilypäivänä.
Vestergaardin on tarkoitus olla poissa tiistaina Saintsin kotiottelusta West Roma Kotipelipaita Hamia vastaan. Hasenhuttl sanoi: ‘Jannikin loukkaantuminen, se oli vanha vamma kansainvälisestä pelistä, jossa hän venytti jalkansa yli ja polvi alkoi ehkä aiheuttaa ongelmia. .
Chelsean entinen tähti Jimmy Floyd Hasselbaink on lyönyt Sheffield Unitedin keskikenttäpelaajan John Lundstramin punaisen kortinsa yli arvonnassa Brightonin kanssa. Hasselbaink väittää, että Lundstram tiesi ‘tarkalleen, mitä hän teki’ haasteensa vastaan ​​Joel Veltmania vastaan.
Hän sanoi: ‘Hän tietää tarkalleen mitä tekee. Hän pitää jalkansa suorana, joten hän ei saa kipua. . Hän sanoi: ‘Ei ole Real Madrid Paita Omalla Nimellä mitään tekosyitä. Hän on ottanut huonon kosketuksen ja siellä hänen ongelmansa alkavat.
21-vuotias saksalainen keskikenttäpelaaja liittyi 72 miljoonan punnan siirtoon Bayer Leverkusenista kesän siirtoikkunan aikana – seuraten maanmiehensä Wernerin jalanjälkiä..

SammieDye Barcelona Tröja Med Eget Tryck SantoFixu

NickolasW fotballdrakter HalEppseq

OfeliaBac camiseta de fútbol HayleyAsh