Olympique Marseille-keeper Steve Mandanda har hyllet Manchester City-backen Benjamin Mendy. Før kveldens kamp i Champions League sa Mandanda: ‘Det er mange minner Norge Fotballdrakt Barn i Marseille og på landslaget.
Belgias internasjonale spiller aksepterer at han bare har en del rolle under Chelsea-manager Frank Lampard og er klar til å dra i sommer, sier Le 10 Sport.
OM sportssjef Andoni Zubizarreta er ivrig etter å gjøre forretninger med Chelsea om en permanent avtale – men vil insistere på at alle prisene må holdes lave.
OM er i ferd med å selge en rekke spillere i sommer – med en Premier League-destinasjon favorisert – for å lette kontanter. Han fortalte også klubbens nettsted: ‘Jeg er veldig fornøyd. . Everton Ny Drakt Jeg er en del av Spurs historie, og det er en fin følelse. Selvfølgelig var jeg med Ajax og RKC og i Tyskland og Al-Ahly, det er sannsynligvis den største klubben i verden, de har 17 millioner fans! Men Spurs … det var min favorittklubb og den vil alltid spille en del av livet mitt. Jeg ser alltid på spillene, og forhåpentligvis kan jeg snart komme til en kamp på det nye stadion. . ‘
Faren til Manchester United-midtbanespilleren Juan Mata er full av ros for Real Valladolid-forsvarer Mohammed Salisu. Juan Mata Snr er Salisus agent, med den unge ghaneseren knyttet til United tidligere denne sesongen.
Rennes-sjef Florian Maurice sier at de ikke Billige Manchester United Drakt gir opp med å signere Real Valladolid-forsvarer Mohammed Salisu. Salisu er også interessant Southampton og Everton – med Rennes-president Nicolas Holveck som fortalte forrige uke at han hadde blitt informert om at den ghanesiske ungdommen ønsket å flytte til England..

DeneseCzm Maglie Calcio A Poco Prezzo DongSalta

DeonjyPuv fotbollströja DelmarDar

JonelleMi Barcelona tröja Ernestina