Han sagde, ‘Vi er i en nedrykningskamp, ​​og minimumskravet er at kæmpe og kæmpe, og det gjorde vi ikke. På spørgsmålet om, hvordan de vil vurdere Manchester United Hjemmebanesæt nederlaget, tilføjede Mings: ‘Vi finder ud af det bag lukkede døre.
Aston Villa-forsvarsspiller Tyrone Mings indrømmer, at han ‘kæmper mentalt med den britiske’ coronavirus-lockdown. Mings har fulgt et personligt træningsprogram hjemme hos klubben endnu ikke vendt tilbage til gruppetræning på deres Bodymoor Heath base.
Mings afslørede, at han havde trænet på sin lokale banen og sagde: ‘Det er hårdt mentalt, jeg vil ikke lyve. Du får aldrig denne tid. Billige Manchester City Tøj Børn . Aston Villa-forsvarer Tyrone Mings mener, at Project Restart handler om at spare penge til klubber og tv-stationer.
Nogle Premier League-spillere er bange for at vende tilbage til handling midt i coronaviruspandemien. Andre føler måske, at det er ufølsomt at lægge ressourcer i genoptagelsen af ​​Premier League, når sundhedssystemerne er strakt så tynde. Men Mings accepterer virkeligheden af ​​at være fodboldspiller i Englands øverste division.
Han fortalte Daily Mail: ‘Project Restart er økonomisk styret. . Jeg tror alle accepterer det. Aston Villa-forsvarsspiller Tyrone Mings føler, at han kan forholde sig til fans takket være den måde, han arbejdede sig op i fodboldens pyramide.
Billige Sverige Trøje 2021 I løbet af sin tid lavere ned på fodboldstigen måtte centerbacken arbejde på fuld tid som realkreditrådgiver for at få enderne til at mødes og finansiere sine fodbolddrømme..

JanelleSt fodboldtrøjer PTZChrish

IsidroKea Billiga fotbollströjor RandallHz

TessaHolt neuer drakt ElissaTlz