Tottenham-spissen Harry Kane er ivrig etter å begynne å utvikle kombinasjoner med Steven Bergwijn og Gedson Fernandes. Kane sa til klubbens nettsted: ‘Vi har bare begynt å trene sammen. Jeg ble skadet 1. januar, så Gedson og Stevie, jeg har ikke Kroatia Landslagsdrakt sett så mye av når det gjelder å spille med eller få den forbindelsen, selv om det åpenbart er Jeg har sett dem spille.
Tottenham-spissen Son Heung-min skal isolere seg i tråd med nasjonale retningslinjer for spredning av coronavirus når han kommer tilbake til Storbritannia fra Arsenal Drakt Sør-Korea.
Spurs sier at han vil følge ‘myndighetsråd’ og holde seg innendørs som en forholdsregel når han kommer tilbake. . Football Insider rapporterer at Spurs og Rose nå er i forhandlinger om å si opp avtalen umiddelbart.
Spurs-sjef Jose Mourinho kommenterte for bare dager siden: ‘Danny ønsket veldig, veldig mye å dra i januar-vinduet forrige sesong. Hvorfor? Fordi han ønsket å spille og spille og spille.
Tottenham er klar til å avslutte overgangen til Steven Bergwijn fra PSV Eindhoven denne uken. Netherland-stjernen blir sett på som en erstatning for Christian Eriksen, som dro til Inter Milan denne uken. .
En uttalelse fra PSV lyder: ‘Steven Bergwijn ble ikke med på PSV-lagkameratene sine for trening tirsdag morgen. Tottenham er forberedt på å bytte tilbud til Allan Saint-Maximin Billige RB Leipzig Drakt på Newcastle United.
Men de har konkurranse i form av Paris Saint-Germain, som har vært imponert over måten han har tatt sitt spill til neste nivå under Steve Bruce..

BryantbuD köpa fotbollströjor GraigSchu

AracelisC jalkapallopaidat NanHeaney

KatlynYar Tanie Koszulka Porto Dustinydo