Davies indrømmede: ‘Vi er virkelig skuffede over kun at komme væk med et point, især efter at være Schweiz Fodboldtrøje gået frem som vi gjorde. Okay, vi faldt dybere i anden halvdel, vi inviterede lidt mere pres, men vi holdt dem til halvchancer og Hugo trak en rigtig god redning ud.
Et sent straffespark konverteret af Bruno Fernandes aflyste Steven Bergwijns åbner for Spurs. Tottenham-backen Ben Davies indrømmer, at der var skuffelse i hjemmekledningsrummet efter fredagens 1-1 uafgjort med Manchester United. .
Han tilføjede: ‘Alt, hvad du vil gøre som spiller, er at spille spil og være involveret i de bedste spil, og det blev brat og med rette stoppet på det tidspunkt. Men nu Schweiz Fodboldtrøje føler vi, at alt er på plads for at komme i gang igen.’
Taler til hans klubbs officielle hjemmeside, sagde Davies: “Det er et kæmpe spil i vores sæson – hvis vi starter på frontfoden, kan det virkelig give os en stor platform og tillid til at skubbe videre resten af ​​sæsonen.
Spurs går ind i spillet på ottende plads, fire point bag det femte placerede United og yderligere tre bag Chelsea på det fjerde. . Tottenham-backen Ben Davies siger, at de vil sejre mod Manchester United for deres sæsonstart.
Aurier henviste til mediernes spyt mellem Rothen Billige Sverige Trøje 2021 og Patrice Evra efter fejringen af ​​sidstnævnte sidste sæson, da Manchester United slog PSG ud af Champions League..

BrendaSta Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo LeoFreita

DamarisCi fotbollströja barn eget tryck Vidaeacf

CarrollJx kopen voetbalshirts Enriqueta