Forward tjänar för Sverige Matchtröja Med Eget Tryck närvarande i området 150 000 £ per vecka, men kan förvänta sig en kraftig ökning när Spurs ser till att befästa sin position. Spurs uppfattas som att de övervakar Maitland-Niles situation på Emirates Stadium i sommar när de ser ut att stärka till högerback, säger Daily Mail.
Mourinho har gjort en ny högerback till högsta prioritet i sommar efter att ha förlorat tron ​​på Serge Aurier, som kommer att lämna klubben under övergångsfönstret.
Maitland-Niles är en central mittfältare i handeln men har utmärkt sig på högerback eller Manchester United Tredje Tröja Med Eget Tryck högerback under Mikel Arteta. Tottenham ser Inter Milan-veteranen Diego Godin som en potentiell ersättare för Jan Vertonghen. .
Tottenham letar efter en central försvarare för att ge upplevelse och kvalitet till sin backline och tror att den 34-årige Uruguayan kan göra detta. Mittbacken gick med Inter på en gratis transfer förra sommaren efter att ha tappat sitt kontrakt med Atletico Madrid.
Tottenham signerar Joe Hart är glada över att kunna arbeta med målvakt Hugo Lloris och manager Jose Mourinho. Den tidigare England-internationalen har gått med i Spurs på en gratis överföring efter att ha släppts av Burnley. .
På Mourinho tillade Hart: ‘Han har gjort enorma saker i spelet. Jag har alltid haft ett bra Tyskland Tröja Med Eget Tryck förhållande när jag spelar mot honom. Tottenhams signering av Steven Bergwijn lämnade PSV Eindhoven den här veckan med en bit bitterhet kvar mellan de två parterna..

JackLanse Fußballtrikots KatherinE

MerleWall fotballdrakt WilburMer

QODTorys Maglietta Calcio LWZRaykae