Om man tittar på den från utsidan är Camisetas Porto den här en desperat tärning. Verkligheten har slog Lingard i ansiktet – och han bestämde sig för att sätta sitt lönepaket framför allt. Återigen, Raiolas kompetens flyttar spelare från klubb till klubb. Men inte någon gammal klubb. Och detta är helt klart vad Lingard bankerar på.
Tja, när vi säger undertecknade, så är det inte riktigt fallet. Raiola får ett handslag. Det finns inga servicekontrakt inblandade. Och hans främsta inkomstkälla är inte att säkra godkännandeavtal för sina klienter. Eller till och med förhandla om lönekostnader. . En spelare tecknar med Raiola för att få ett drag. Men inte något gammalt drag – vilket helt klart är motivationen Nueva Camiseta España för Lingard.
Faktum är att Lingard har gått sönder här. Raiola har lyckats placera spelare i United – redan innan Jose Mourinhos ankomst. Men ingen United-spelare har faktiskt tecknat med Raiola – det är förrän nu.
Men Raiola? Just nu? Varför skulle Manchester Uniteds No14 följa med italienaren? Han vet att de högre ups har fyllt honom. Han ‘kommer att känna att hans chef klandrar honom för Erling Haaland-debaklet. Och han kommer också att känna Sir Alex Fergusons inställning till honom.
KOMMENTAR: Det är vanligtvis bara en anledning till att en spelare byter agent. . Ännu mer så när den agenten är Mino Raiola. För Jesse Lingard verkar det som om han känner till texten på väggen …
Nueva Camiseta Atlético Madrid Högerbacken tackade Irons kapten Mark Noble för hans hjälp med att slå sig ner i första lagets uppställning. Han sa till klubbens webbplats: ‘Det är vad jag drömde om att göra som barn. Jag kommer ihåg att jag hela tiden tittade på Match of the Day, och nu är jag där. Det är fantastiskt..

DickCard fotballdrakter VeraAshfo

Alfiepgos fotballdrakter barn SherrylSa

KassieNor Tanie Koszulki Piłkarskie FriedaMcM